werwe.jpg

VELKOMMEN TIL VORES UNIVERS

Når du besøger os, gør vi vores for, at alle dine sanser bliver stimuleret.
Du vil opleve afslappende musik, afdæmpede dufte, smukke omgivelser og ikke mindst masser af nærvær fra din behandler

Ansigtsbehandlinger-Eyelash-extensions-klinik-dandanell-roskilde-59.jpg
Ansigtsbehandlinger-Eyelash-extensions-klinik-dandanell-roskilde-58.jpg
Ansigtsbehandlinger-Eyelash-extensions-klinik-dandanell-roskilde-2.jpg
 

En wellness oplevelse i smukke omgivelser

Hos os træder du ind i en elegant, sofistikeret, men samtidig behagelig og afslappende atmosfære.

Vi har skabt en oase midt i Roskilde, der oser af stil, professionalisme og intimitet alt sammen krydret med et internationalt touch. Vi tilbyder professionelle skønhedsbehandlinger inspireret fra rejser rundt i hele verden. Hos Klinik Dandanell møder du et smilende team, der alle sammen brænder for det, de laver. Vi har samlet 9 af branchens mest talentfulde piger, der alle er nøje udvalgte.

Alle vores medarbejdere er veluddannede og professionelle, så de kan hjælpe dig bedst muligt, med lige det du har brug for.Vi samler alt under ét tag, herunder kosmetologer, kosmetikere, frisør, massører og vippeteknikere.


15426-1006.jpg

Ansigtsbehandlinger

En ansigtsbehandling er værdifuld for din hud. Under en ansigtsbehandling bliver din hud analyseret, hvorved den korrekte behandling til netop din hud findes.


15426-1034.jpg

Hårfjerning

Vi har mere end 10 års erfaring med hårfjerning. Med en voksbehandling fjernes dine hår med rod. Det er en nem og økonomisk måde at blive hårfri i længere tid af gangen.


15426-1049.jpg

Kunstige negle

Ønsker du også professionelle og flotte negle som holder i helt op til 3 uger? Kom ind hos os og få en CND SHELLAC® neglebehandling.


edited.jpg

Eyelash Extensions

Vil du have flotte, lange naturlige vipper uden selv at røre en finger? Imens du ligger i rolige omgivelser og slapper af med lukkede øjne til blid musik, sørger vores behandler for at give dig et smukt look.


Marie Dandanell

Marie Dandanell

Marie.png

Min Klinik er bygget på et sansepirrende wellness koncept.

Jeg er selv uddannet kosmetolog fra skolen Cidesco, der er en kendt, international kosmetologskole. Derudover er jeg officiel CND Education Ambassador (instruktør) på CND Dreamteam.

Det betyder, at jeg uddanner andre klinikker i branchen, som ønsker at benytte CND. Da jeg åbnede min klinik i 2015, havde jeg et mål om at blive den bedste. I dag er vi de største i branchen.

Mit mantra er at forblive branchens allerbedste og aldrig nogensinde gå på kompromis med den kvalitet, vores klinik er blevet så kendt for.

Hvis du ønsker at høre mere om vores behandlinger og services, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon +45 5151 2020, så tager vi en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.


instagram klinik dandanell