Om Klinikken


Om Klinikken

Klinik Dandanell drives og bestyres af Sabrina-Marie Dandanell som færdiggjorde Kosmetolog-uddannelsen på CIDESCO Kosmetologskolen i København. Sabrina-Marie har derudover yderligere en spidskompetence som værende certificeret CND negleteknikker i det mest anvendte på markedet, nemlig Akryl og Gele, derudover har hun også taget kurser inde for avanceret Nail art og kan lave alt inden for negle, det er kun fantasien der sætter grænser.

Klinik Dandanell er således certificeret CND shellac Mastersalon.Hos Klinik Dandanell lægges der vægt på positive kundeoplevelser. Disse skabes igennem behandlinger udført i afslappende og hyggelige omgivelser hvor kunden altid er i centrum. Klinik Dandanell fokuserer på behandlinger der gør en forskel for den enkelte kunde.


Derfor tilbyder Sabrina-Marie ligeledes personlig og professionel rådgivning omkring hudpleje, neglepleje og make-up ud fra hendes mangeårige erfaring med fagområderne.

Danmarksmesterskab i Akryl Negle

Sabrina-Marie vandt 2. pladsen i 2016 til det danske mesterskab i Akryl Negle. Hun er på CND's konkurrencehold hvor de hvert år konkurrere. Desuden er Sabrina-Marie på på CND's Talent hold.