Olaplex.png
 

OLAPLEX er et unikt og patenteret molekyle, som sammenlinker hårets svovlbindinger

For dig som forbruger kan beskrivelsen måske ikke være tydelig, så vi vil gerne forklare det lidt lettere: Når Olaplex kommes i håret, sammen linkes hårets vigtigste bindinger, og det gør at håret bliver stærkere og sundere. Man kan sammenligne dette med et edderkoppespind, et multi-wire netværk er meget stærkere end et enkeltledende netværk. Olaplex hjælper håret med at skabe flere "tråde".

Olaplex flytter grænserne for hvad der er muligt at gøre med et hår uden at skade hårets kvalitet. Olaplex er et fantastisk værktøj til frisøren, men der er stadig begrænsninger på, hvad man kan udsætte er hår for. Frisøren er ekspert i dette og er den der kan foretage en individuel vurdering af, hvad der er muligt med hensyn til store farveændringer.

ER OLAPLEX EN BEHANDLING ELLER ET PRODUKT?

Hos frisøren foretages en Olaplex-behandling i forbindelse med kemiske behandlinger eller som en selvstændig intensiv behandling. Der findes også et produkt (No.3 Hair Perfector), som du bringer hjem efter din salonbehandling eller bruger separat.

HVEM SKAL ANVENDE OLAPLEX?

Hårets svovlbindinger bliver brudt, når de udsættes alle typer kemiske behandlinger (f.eks. Blegning og permanent). Selv daglig brug af varmeværktøjer og børstning kan bryde bindingerne. Derfor passer Olaplex til det store flertal, og effekten er ekstra fremtrædende hos dem, der bruger blegemiddel eller permanenter håret. En selvstændig intensiv behandling er en glimrende løsning, hvis du ikke skal have en kemisk behandling hos frisøren, men stadig ønsker at reparere dit hår.

HVOR OFTE KAN MAN ANVENDE OLAPLEX?

Olaplex kan bruges så ofte som muligt, men det er ikke effektivt at bruge produktet for ofte. En eller to gange om ugen med No. 3 vil være godt for de fleste hår. For at beskytte svovlbindingerne skal du altid tilsætte Olaplex, når du foretager kemisk behandling (farve, blegning og permanent).

HVAD ER FORSKELLEN PÅ OLAPLEX, OG ANDRE LIGNENDE PRODUKTER?

Olaplex er det eneste produkt på markedet, der forbinder svovlbindingerne. I betragtning af den utrolige succes Olaplex har, forsøger mange virksomheder at skabe et lignende produkt, men Olaplex er beskyttet af otte forskellige patenter, der gør det umuligt at kopiere. De fleste af ”kopierne” producerer kun en kosmetisk effekt ved at tilføje en hinde på hårstrået, hvilket kan give en kortvarig god effekt, men naturligvis ikke er effektivt i det lange løb.

Olaplex kurbehandling

Få genopbygget skadet hår med en professionel behandling fra Olaplex. Med en revolutionerede formel og et patenteret system er det nu muligt at genopbygge skadet hår så det igen bliver stærkt.

Du kan få en Olaplex behandling i forbindelse med klipning, farvebehandling, afblejning, reflekser eller bare som behandling.

BESTIL TID TIL OLAPLEX KURBEHANDLING

Få genopbygget skadet og slidt hår så det bliver stærkt

Olaplex genopbygger og reparerer håret indefra ved at genskabe og reparere svovl- og saltbindingerne i dit hår via et patenteret molekyle.

Med denne salon kurbehandling så kan spaltede spidser, ødelagt eller trist hår repareres og genopbygges.

Selv meget slidt hår forvandles til et stærkt hår.

Olaplex arbejder udelukkende i de bindinger der ligger på tværs i håret og kan som det eneste reparerer disse bindinger.

Efter behandlingen er bindinger genopbygget og håret er stærkt så det har mindre eller ingen tendens til at knække.

Det anbefales at købe Olaplex Hair Perfector No 3 med hjem så Olaplex effekten i håret kan bibeholdes. Olaplex No 3 giver ikke et blødt hår med sikrer at bindingerne vedligeholdes med Olaplex indtil næste Olaplex salonbehandling.

For at opnå et blødt hår er det nødvendigt at vaske og pleje håret med god salonshampoo eller en blødgørende hårkur. Disse plejeprodukter har en blødgørende effekt på de bindinger der ligger på langs i håret.

Olaplex kan bruges på flere forskellige måder alt efter hårets tilstand. Som grundregel kan det uden tab af effekt bruges ved hårfarvning, reflekser og permanent. Men er hårets salt- og svovlbindinger stort set væk (håret knækker) anbefales en Olaplex Stand Alone behandling for at styrke håret optimalt. 

Olaplex kan bruges:

 • Ved hårfarvning

 • Ved reflekser, dog skal Olaplex i hele håret inden

 • Ved permanent

 • Som stand Alone hvis bindingerne i håret er væk og håret knækker

Olaplex Stand Alone Treatment

Hvis du har MEGET ødelagt hår (salt- og svovlbindinger er væk), SKAL en stand alone behandling ALTID være første step.

En Stand Alone behandling bruges som en "reset" knap, for at få håret tilbage i en sund og stærk struktur.

Denne behandling genopbygger hårets styrke, struktur og integritet, så håret igen er i stand til en farvebehandling eller anden kemisk behandling

Olaplex behandlingen kan ikke sammenlignes med andre kurbehandlinger eller treatments

 • Genopbygger svovl- og saltbindingerne, så håret bliver stærkt

 • Olaplex genopbygger de bindinger de ligger på tværs i håret

 • Olaplex behandlingen kan vedligeholdes med Olaplex No 3 til hjemmebrug

 • Tilfører ikke glans til håret, da det ikke indeholder pleje

 • Der skal efterfølgende bruges god shampoo, conditioner og hårkur som blødgører de bindinger der går på langs i håret

 Olaplex behandling anbefales:

 • I forbindelse farvning af hår, permanent eller afblejning

 • Skadet hår ved fx hyppig brug af med føntørrer, krøllejern, glattejern, o. lign.

 • Spaltede eller slidte spidser

 • Reflekser og lyse striber


Så laver vi en Olaplex behandling

 • Olaplex No 1 påføres enten direkte på håret eller i hårfarve eller afblejning. Skal virke fra 15-30 minutter

 • Olaplex No 1, består udelukkende af Olaplex molekyle og vand og genskaber svovl- og salt bindingerne i håret så det bliver som nyt. 

 • Olaplex No 1 skylles ud med rent vand

 • Olaplex No 2, påføres i længder og spidser og skal virke 10-15 minutter

 • Olapex No 2 indeholder omkring 30% Olaplex Molekyle og lukker håret af og tilfører beskyttelse

 • Olaplex No 3, er til hjemmebrug og indeholder 13% Olaplex Molekyle og kan derved vedligeholde slitage af håret indtil næste salonbesøg.

 • Olaplex No 3 kan ligeledes bruges uden Olaplex salon behandling, men der vil ikke opnåes samme effekt.

 
BESTIL TID TIL OLAPLEX BEHANDLING

Olaplex kurbehandling forbedrer hårkvaliteten

Du kan få en Olaplex behandling i vores frisørsalon og hårkuren kan tilkøbes til alle vores frisørbehandlinger. Olaplex er ekstra relevant i forbindelse hårfarvning, lyse reflekser, lysningsfarve eller afblegning.
Hårkuren udføres i forbindelse med den kemiske behandling, ved at hårkuren tilsættes hårfarven eller lysningsfarven, derved opnåes et markant sundere hår og en flottere hårfarve eller refleksbehandling

Olaplex kan ikke:

 • Reparere bindinger på langs i håret

 • Efterlade håret blødt uden efterfølgende hårpleje