Olaplex.png
 

OLAPLEX er et unikt og patenteret molekyle, som sammenlinker hårets svovlbindinger

For dig som forbruger kan beskrivelsen måske ikke være tydelig, så vi vil gerne forklare det lidt lettere: Når Olaplex kommes i håret, sammen linkes hårets vigtigste bindinger, og det gør at håret bliver stærkere og sundere. Man kan sammenligne dette med et edderkoppespind, et multi-wire netværk er meget stærkere end et enkeltledende netværk. Olaplex hjælper håret med at skabe flere "tråde".

Olaplex flytter grænserne for hvad der er muligt at gøre med et hår uden at skade hårets kvalitet. Olaplex er et fantastisk værktøj til frisøren, men der er stadig begrænsninger på, hvad man kan udsætte er hår for. Frisøren er ekspert i dette og er den der kan foretage en individuel vurdering af, hvad der er muligt med hensyn til store farveændringer.

ER OLAPLEX EN BEHANDLING ELLER ET PRODUKT?

Hos frisøren foretages en Olaplex-behandling i forbindelse med kemiske behandlinger eller som en selvstændig intensiv behandling. Der findes også et produkt (No.3 Hair Perfector), som du bringer hjem efter din salonbehandling eller bruger separat.

HVEM SKAL ANVENDE OLAPLEX?

Hårets svovlbindinger bliver brudt, når de udsættes alle typer kemiske behandlinger (f.eks. Blegning og permanent). Selv daglig brug af varmeværktøjer og børstning kan bryde bindingerne. Derfor passer Olaplex til det store flertal, og effekten er ekstra fremtrædende hos dem, der bruger blegemiddel eller permanenter håret. En selvstændig intensiv behandling er en glimrende løsning, hvis du ikke skal have en kemisk behandling hos frisøren, men stadig ønsker at reparere dit hår.

HVOR OFTE KAN MAN ANVENDE OLAPLEX?

Olaplex kan bruges så ofte som muligt, men det er ikke effektivt at bruge produktet for ofte. En eller to gange om ugen med No. 3 vil være godt for de fleste hår. For at beskytte svovlbindingerne skal du altid tilsætte Olaplex, når du foretager kemisk behandling (farve, blegning og permanent).

HVAD ER FORSKELLEN PÅ OLAPLEX, OG ANDRE LIGNENDE PRODUKTER?

Olaplex er det eneste produkt på markedet, der forbinder svovlbindingerne. I betragtning af den utrolige succes Olaplex har, forsøger mange virksomheder at skabe et lignende produkt, men Olaplex er beskyttet af otte forskellige patenter, der gør det umuligt at kopiere. De fleste af ”kopierne” producerer kun en kosmetisk effekt ved at tilføje en hinde på hårstrået, hvilket kan give en kortvarig god effekt, men naturligvis ikke er effektivt i det lange løb.