Om Klinik Dandanell

51993409_1207990819348303_888219174050988032_o.jpg

Klinik Dandanell består af et team af skønhedsnørder, der er parate til at forkæle dig fra top til tå.

Du finder dem i hjertet af Roskilde på Algade 1, på 1. sal, i smukke lokaler med udsigt over Stændertorvet.

Skønhedsnørderne består af kreative og topprofessionelle kosmetologer, kosmetikere og frisører, der står klar til vejlede, rådgive og hjælpe dig til at opnå dit drømmelook.

Klinik Dandanell sørger altid for at levere en helhedsoplevelse fra det øjeblik, du træder ind i klinikken. Du vil med garanti få en sanseoplevelse ud over det sædvanlige, der emmer af kvalitet, specialiserede kompetencer og et højt serviceniveau.


Helhedsoplevelse

15432-1013.jpg

I klinikken finder du inspirationskilder fra mange forskellige steder i verden. Du vil derfor opleve, at klinikken har et internationalt touch.

Klinikken er udviklet og designet med en ekstrem passion. Det betyder, at der er gjort alt for at skabe en helhedsoplevelse omkring dit besøg. Der er intet overladt til tilfældighederne hos Klinik Dandanell. Alt fra behandlinger til indretning er gennemtænkt ned til mindste detalje, så du kan få et fantastisk, afslappende og afstressende ophold i klinikken. Alle dine sanser bliver bragt i spil, når du kommer for at modtage professionelle behandlinger.

Der er tænkt på alt fra behagelig lyd, lys og til duft.
Når du besøger klinik Dandanell, inviteres du ind i et univers, hvor tiden står stille og hvor fokus udelukkende er på dig og dit velvære. Den behagelige atmosfære giver dig mulighed for en velfortjent pause fra hverdagens travlhed.


Wellness med fokus på alle sanserne

happy-couple-wearing-a-charcoal-mask-AXYBWQ9.jpg

Klinik Dandanell giver dig en samlet wellnessoplevelse - også selvom du kun modtager en behandling. Fra du træder ind i klinikken, vil du opleve afstressende musik, blide dufte og masser af nærvær i førsteklasses lokaler.

Klinik Dandanell giver dig en unik mulighed for at få en pause fra hverdagens stress og jag. Vi gør, hvad vi kan for, at du kan tanke energien op efter en hård uges strabadser.

Vores Kunder

Vi er intet uden vores trofaste kunder. Som kunde hos Klinik Dandanell kan du derfor være sikker på, at der bliver taget hånd om dig, fra du sætter dine ben i klinikken til endt behandling. Vi sørger for en kop kaffe og fokuserer på, at hver enkelt behandling skal gøre en forskel for dig som kunde.

 

Vores Værdier.jpg

Et professionelt team

Vi har håndplukket et fantastisk team af kosmetologer og kosmetikere, som alle sammen har en stærk faglig baggrund. De har derfor de kompetencer, der skal til for at skabe dit drømmelook. Og de glæder sig til at skabe en fantastisk helhedsoplevelse for dig.

Åbningstider

Det er vigtigt for os, at du kan få en tidsbestilling, der passer ind i din hverdag og dit program. Vi har derfor helt konsekvent valgt at holde åbent om aftenen, samt om lørdagen, hvis du har svært ved at få det til at passe ind i hverdagene.


Vores ambition

Fra 2015 til 2018 har Klinik Dandanell øget sin omsætning med mere end 100% om året. Efterspørgslen på vores behandlinger har været så stor, at der måtte nytænkes. Det betyder nye, luksuriøse lokaler på Algade 1, 1. sal 4000 Roskilde, som med sine 410 kvadratmeter er Danmarks største klinik.

Flot wellnesscenter

Vi glæder os til at kunne vise vores nye, flotte wellnesscenter frem, når vi officielt slår dørene op. Glæd dig til en masse klassiske og nye behandlingsmuligheder.