Hos Klinik Dandanell anbefaler vi, at dine hår er min. ½ - 1 cm lange inden behandlingen.

Hvis de er længere, er der risiko for, at dine hår kan knække, hvilket kan gøre lidt mere ondt. Derfor anbefaler vi, at du trimmer hårene lidt inden din behandling, hvis de er for lange.

41438444_1103557436458309_6200187811816013824_n.jpg

Før sugaring

Du kan dagen før eller samme dag forberede det område, du skal have behandlet ved at bruge en skrubbehandske, bodyscrub til intim brug eller en enzym peeling. Så kan du mindske mængden af indgroede hår, og derved kommer hårene nemmere ud, og risikoen for knækkede hår mindskes. Sugaring kan foretages efter behov, men det hyppigste er, at en ny behandling skal ske inden for 3-6 uger.

Vigtigt at huske

  • Man må ikke solbade eller gå i sauna i 24 timer efter ens sugaring behandling

  • Man må ikke bruge deodorant de første 5 timer efter en sugaring behandling ved axil (armhule)

  • Det er vigtigt at skrubbe huden for ikke at få indgroede hår. Da man ellers kan risikere, at hårene ligger sig under huden

  • På Klinik Dandanell anbefaler vi brug af Enzym peeling for at få det bedste og flotteste resultat

Enhver Voksbehandling

Før enhver voksbehandling desinficerer vi huden, og efter behandlingen, plejes huden med creme. Selvom indholdet af sukker er så højt i vores sugarvoks, at bakterier næsten umuligt kan overleve, så bruger vi naturligvis ny sugarvoks til hver kunde. På klinik Dandanell bruger vi 100 % naturlig voks, der udelukkende består af sukker og vand - og for det meste også lidt citron.Efter endt behandling vil din hud være fuldstændig silkeglat og lækker.

Hvad er sugaring?

Sugaring er den mest skånsomme metode, når du skal have uønsket hårvækst fjernet.Hos Klinik Dandanell er vi selvfølgelig veluddannede, så vi kan tage os bedst muligt af dig, og du kan føle dig helt tryg.Vi bruger en 100 % naturlig voks, der påføres på det område, der skal behandles. Hårene fjernes med groretningen, da man derved opnår det bedste resultatet. Sugaringvoks udtørrer ikke, så behandlingen bliver ikke mere tidskrævende end nødvendigt. Sugaring eksfolierer huden og er derfor anvendelig til sart hud, som ved eksem og psoriasis.


**Bemærk! Brasiliansk sugaring er kun for kvinder.**