SkinPen-Logo-High-Resfor-retina.png

SkinPens

avancerede hudnåleteknologi består af 12 nåle, der perforerer huden med hurtige vertikale bevægelser. Når Skinpen bevæges hen over huden, laves en række fine huller i huden. Disse huller i huden, stimulerer Skinpen, så du gendanner kollagen i din hud.

Behandling af akne ar

Målet med behandlingen af akne ar med SkinPen, er at nedbryde arrene, og derved stimulere den underliggende hud til at producere nyt kollagen-væv. Her vil vi oftest arbejde med en nåledybde på 1,5 mm, og der vil derfor være behov for at bruge bedøvende cremer.Behandling af akne ar laves altid i serier af minimum 4 behandlinger med minimum en måned imellem behandlingerne. Huden vil efter behandlingen være rød og hævet – en reaktion som vil forsvinde i løbet af et døgns tid.Man vil allerede efter første behandling kunne se en effekt – men den maksimale effekt vil først være til stede efter 4-6 behandlinger. Ikke alle vil kunne få fjernet arrene helt, men synligheden vil blive væsentligt minimeret.

400 % mere effektivt

Disse mikrokanaler gør det muligt for hudplejeprodukter at trænge op til 400 % mere effektivt ind i huden, og derved give hudplejeprodukterne mulighed for at nå dybt ind i huden og virke hvor behovet er størst.

Mere effektiv

Den forøgede optagelse af aktive ingredienser i huden giver derfor en umiddelbar effekt, der minimerer dine linjer/rynker og tilfører huden fugt øjeblikkeligt. Derfor er skinpen også mere effektiv end de fleste former for hudslibninger og kemiske hudpeelinger.

Rejuvenationsbehandlinger

Målet med behandlingen er at friske huden op, fjerne fine linjer, samt reducere rynker.
Der vil i forbindelse med behandlingen blive brugt et aktivt serum som smøres på huden. Behandlingen kræver ikke lokalbedøvelse.
Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm. Dette aftager i løbet af ca. 4 timer og er helt væk efter 12 – 18 timer.
Allerede under behandlingen kan der ses en umiddelbar effekt – og denne er optimal dagen efter behandlingen.Ønsker man at fastholde effekten, kan det anbefales at behandlingen gentages hver 6-8 uge. Rejuvenationsbehandlingerne giver en kompleks og flottere overflade, og rigtig mange oplever en positiv effekt på pigmentforandringer.

Anti-rynkebehandling

Her er målet at minimere rynkerne i specifikke områder - typisk ved munden, øjnene og i panden. Her vil behandleren typisk bruge nåledybde som er større end ved rejuvenation, og der kan derfor være behov for at bruge lokalbedøvende cremer.
Her arbejdes primært med at øge produktionen af kollagen - og behandlingen bør gennemføres i en serie af minimum 4 behandlinger. Vi anbefaler, at behandlinger gennemføres med mindst en måneds mellemrum. Man vil se en umiddelbar effekt allerede efter første behandling - dog er der behov for flere behandlinger for at få et optimalt resultat. Varigheden af effekten kan variere fra person til person, men det er realistisk, at det er 12-24 måneder.

Der vil efter behandlingen være rødme af det behandlede hudområde,som vil aftage og forsvinde i løbet af 12-24 timer.

Behandling af strækmærker

Målet med behandling af strækmærker med Skinpen, er at nedbryde linjerne og stimulere den underliggende hud til ny kollagen-vækst. Her vil vi oftest arbejde med en nåledybde på 1,5 mm, og der vil derfor være behov for at bruge lokalbedøvende creme. Behandling af strækmærker laves altid i serier af min. 4 behandlinger med minimum en måned imellem behandlingerne. Huden vil efter behandlingen være rød og hævet – en reaktion som vil forsvinde i løbet af 12 – 24 timer. Man vil allerede efter første behandling kunne se en forbedret effekt – men den maksimale effekt vil først være til stede efter 4 - 6 behandlinger. Realistisk og anatomisk set vil man aldrig kunne fjerne strækmærkerne helt, men man vil kunne minimere synligheden og irritationen af dem meget.

iso-certification-bellusmedical-2.jpg