Permanent makeup også kaldet mikropigmentering, er den ideelle løsning for kvinder der ønsker et flot udseende 24 timer i døgnet.

Med denne metode deponeres allergivenlige mineralske pigmenter, øverst i det dermale hudlag (mellem 0,2-0,5 mm. dybt), ved brug af specialfremstillede nåle og udstyr. Grundet at pigmentet bliver placeret meget overfladisk, vil det således også falme gradvist over tid (i modsætning til en rigtig tatovering), og man skal derfor være indstillet på, at behandlingen skal vedligeholdes løbende, hvis man ønsker at bevare sin permanente makeup.

Holdbarheden afhænger af den enkeltes hudtype, livsstil, medicinforbrug og mange andre faktorer, som vi naturligvis informerer om ved behandlingen.

Farverne vi bruger er EU- godkendte og 100% sikre at anvende, og udstyret som anvendes er avanceret og specialudviklet til denne type behandling.

Hvis du forud for behandlingen, er i tvivl og har spørgsmål, anbefaler vi at du booker en tid til konsultation, hvor vi kan hjælpe dig med at besvare eventuel usikkerhed om behandlingsform osv. og afstemt forventninger. Det er vigtigt, når du vælger at få udført en pmu behandling, at du er 100% sikker på din beslutning, og afklaret med at det er en behandling, som løbende kræver vedligeholdelse, for at bevare et pænt resultat.

Powder brows

Ombré brow, også kaldet Powder brows, er en teknik der er en meget blød skyggelægning, men hvor den via bløde kanter fremstår naturlig. Denne teknik er rigtig god til dem der har lidt ”fedtet” hud, da denne behandlingstype holder bedre for den slags hudtype. Den kan også anbefales for alle der ønsker lidt mere ”markante” bryn, hvor brynene fremstår med mere volume og tæthed, men stadig med et naturlig udtryk.

Ombré brow / powder brows fungere også fremragende til dem der ikke har så meget hår i forvejen, da brynene vil opnå mere fylde, men stadig bevare et smukt og naturligt look.

Farven vil fremstå en anelse kraftig straks efter behandlingen er udført, men vil falde til ro igen og aftage med ca. 50%, når huden er healet igen. Denne healing proces tager typisk ca. 1 uge, hvorefter huden er faldet til ro og evt. skorpe er faldet af.

Kan alle få lavet permanent make-up?

Du SKAL booke en gratis konsultation inden du booker tid til permanent make-up med maskine eller microblading. Ved denne konsultation gennemgår vi en tjekliste med spørgsmål, der er vigtige at have styr på, inden vi foretager behandling med permanent make-up. Ud fra denne tjekliste godkendes eller afvises din videre behandling. Derudover gennemgåes den ønskede behandling og du får papir med hjem med alt info til behandlingen.

Du skal være over 18 år og må ikke være gravid eller ammende.

Inden og efter behandlingen

Der er nogle forholdsregler, der skal tages inden vi udfører permanent make-up behandlingen. Disse forholdsregler gennemgås ved den gratis konsultation (Den SKAL bookes senest 3 dage inden behandlingen finder sted). Efter behandlingerne skal du være indstillet på, at der vil være sår på dine nye bryn, eyeliner eller læber. Det tager 5-14 dage før sårene falder af, og i denne periode skal du igen tage visse forholdsregler. Disse vil du igen blive gjort opmærksom på inden behandlingen. Du skal være indstillet på, at det kan kræve flere end én behandling før du har et færdigt resultat, og at du i en periode efter behandlingen vil have sårskorper, der gradvist falder af i flager. Derudover må den behandlede hud ikke udsættes for direkte sol/solarie, mens helingen står på. Du vil se det endelige resultat 4-6 uger efter behandlingen – det er også her der udføres en genopfriskende behandling og IKKE før. Grunden til at vi venter 4-6 uger er, at sårene skal være fuldstændig helede og hævelsen være faldet helt ned. Permanent make-up kræver tålmodighed, men resultatet er det hele værd.

Jeg bor langt væk – kan jeg blive behandlet uden at skulle forbi til konsultation?

Ring ind i vores åbningstid og vi finder en løsning. Alle skal have en konsultation, men bor du langt væk kan denne foregå telefonisk og via mail – dette er dog ikke optimalt, da vi kan give den bedste vejledning ved, at se behandlingsområdet inden behandlingen finder sted.