Vippebuk

Vippebuk

 

Eyelash Extensions kan være en perfekt løsning for nogle, hvor Lash Lift er for dig som foretrækker en naturlig måde at få dine vipper til at syne længere samt give dine vipper mere volumen, samtidig med at det giver et perfekt flot og naturlig løft som er holdbart i op til 6 - 8 uger.

Glem alt om at stå hver morgen med en vippebukker hvor dine vipper falder ned i løbet af dagen og dine naturlige vipper kan knække. Med den nyeste teknologi er det nu gjort muligt for Lash Lift at bibeholde dine vipper flotte, fyldige og med det mest perfekte buk.

Ved hjælp af silikone pads som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i 10 min. hvorefter den neutraliseres, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel. Denne metode er meget skånsom og mere behagelig end ved permanent af vipper, Så gem din vippebukker lang væk og få Lash Lift i stedet.

Vigtig at huske: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer.

Behandling Pris
Vippebuk/lash lift 450 kr
Vippebuk/lash lift med farve af vipper 500 kr