Sugaring

Sugaring

 Hos Klinik Dandanell udfører vi sugaring lige nøjagtig på den del af kroppen, du ønsker. Vi gør det på både for kvinder og mænd med undtagelse af brasiliansk sugaring, som kun er for kvinder. Efter endt behandling vil din hud være fuldstændig silkeglat, smuk, fløjlsblød og lækker.

Du kan se priserne for de forskellige områder i vores prisliste. Vil du vide mere om sugaring, kan du herunder få svar på, hvad sugaring er, hvad brasiliansk sugaring er, hvordan du forbereder din hud bedst til sugaring, hvornår du skal have gentaget behandlingen og meget mere, der gør, dig fortrolig med behandlingen.Hvad er sugaring?

Sugaring er den mest skånsomme metode, når du skal have uønsket hårvækst fjernet. Sugaring er ikke noget nyt fænomen. Det har været praktiseret i Mellemøsten gennem flere århundreder. Hos Klinik Dandanell er vi selvfølgelig veluddannede, så vi kan tage os bedst muligt af dig, og du kan føle dig helt tryg.

Vi bruger en 100 % naturlig voks, der udelukkende består af sukker og vand – og for det meste også citron. Voksen påføres det område, der skal behandles. Hårene fjernes med groretningen, hvorfor det øverste hudlag ikke bliver skadet, og risikoen for, at hårene bliver efterladt knækkede i hårsækkene, mindskes.

Sugaringvoks udtørrer ikke, så behandlingen bliver ikke mere tidskrævende end nødvendigt. Sugaring eksfolierer huden og er derfor anvendelig til sart hud og ved eksem og psoriasis.

Hårfjerning Pris
Halvben med knæ 449 kr
Hele ben 799 kr
Lår 449 kr
Hele ben + Bikini 899 kr
Bikini 249 kr
Axil/armhuler 199 kr
Tanga 299 kr
Halvearme + Hænder 299 kr
Ryg 450 kr
Ryg + Skuldre 500 kr
Mave + Bryst 399 kr
Overlæbe 159 kr
Bryn 149 kr
Hage 199 kr
Overlæbe + Kinder + Hage 399 krHvordan forbereder jeg mig før sugaring?

Du kan dagen før eller samme dag forberede det område, du skal have behandlet ved at bruge en skrubbehandske, bodyscrup eller en enzym pelling. Så kan du mindske mængden af indgroede hår, og derved kommer hårene nemmere ud, og risikoen for knækkede hår mindskes.Hvor lange må hårene være?

Her hos Klinik Dandanell anbefaler vi, at dine hår er maks. ½-1 cm lange ved en behandling med sugaring. Er de længere, er risikoen for, at de knækker, større. Trim derfor hårene lidt inden, hvis de er for lange.Sugaring hos Klinik Dandanell

Når du kommer, desinficerer vi din hud, inden, vi går i gang, så hygiejnen er i top. Selvom indholdet af sukker er så højt i vores sugaringvoks, at bakterier næsten umuligt kan overleve, bruger vi naturligvis ny sugaringvoks til hver enkelt kunde.

Efter endt behandlingen plejer vi din behandlede hud med creme.Hvad er brasiliansk sugaring?

Eftersom sugaring er så skånsom, er den også velegnet til intimbehåring, hvor huden er ekstra sensitiv. En intim voksbehandling kaldes brasiliansk sugaring.

Hos Klinik Dandanell giver vi dig også gerne en intim sugaring. Du bestemmer selv, hvor meget hår du vil have fjernet. Vi fjerner også hårvækst mellem ballerne, hvis du ønsker det.Efterbehandling

De første 24 timer efter sugaring bør du ikke solbade eller gå i sauna. Har du fået behandling med sugaringvoks i armhulen, bør du ikke bruge deodorant de første 5 timer efter.Hvor ofte skal sugaring gentages?

Sugaring kan foretages efter behov. Det hyppigste er, at en ny behandling skal ske inden for 3-6 uger.Brasiliansk/Hollywood

Med en brasiliansk bestemmer du som kunde selv hvor meget og hvor lidt hår du vil have fjernet. Vi fjerner alt intim hår, mellem ballerne, for partiet, eller bag ved

Behandling Antal behandlinger Pris Besparelse
Brasiliansk / Hollywood med Sugaring 1 449 kr -
Brasiliansk / Hollywood med Sugaring - 5 klip 5 x behandlinger 1.745 kr 500 kr
Bemærk, Brasiliansk voks er kun for kvinder.