Skinpen

Behandling Tid Pris Besparelse
Skinpen 60 minutter 995 kr -
Skinpn Acne/ar behandling med bedøvelse 90 minutter 1.300 kr -
Skinpen Klippekort - 4 klip 4 x 60 minutter 2.985 kr 995 kr

 

SkinPens avancerede hudnåle teknologi består af 12 nåle, der perforerer huden med hurtige vertikale bevægelser. Når Skinpen bevæges hen over huden, laves en række fine huller i huden, disse huller i huden, stimulerer den til at gendanne kollagen!!

Disse mikro kanaler gør det muligt for hudplejeprodukter at trænge op til 400% mere effektivt ind i huden, og derved give hudpleje produkterne mulighed for at nå dybt ind i huden og virke hvor behovet er størst.

Den forøgede optagelse af aktive ingredienser i huden f.eks. serum, hyaluronsyrer eller andet, giver derfor en instant effekt, der minimerer fine linier / rynker og tilfører huden fugt øjeblikkeligt.

Skinpen er også mere effektiv end de fleste former for hudslibninger og kemiske hudpeelinger.

Fremtiden hedder SkinPen – og den er her nu!

Anti – rynkebehandling

Her er målet at minimere rynkerne i specifikke områder – typisk ved munden, øjnene og panden. Her vil behandleren typisk bruge nåledybder som er større end ved rejuvenation og der kan være behov for at bruge lokalbedøvende cremer. Her arbejdes primært med at optimere den kollagene proces – og behandlingen bør gennemføres i en serie af minimum 4 behandlinger med mindst en måned imellem behandlingerne.

Man vil se en umiddelbar effekt allerede efter første behandling – dog er der behov for flere behandlinger for et optimalt resultat. Varigheden af effekten kan variere fra person til person, men det er realistisk at det er 12 – 24 måneder.

Der vil efter behandlingen være rødmen af det behandlede hudområde – en rødmen som vil aftage og forsvinde i løbet af 12 – 24Rejuvenation

Målet med behandlingen er at friske huden op, fjerne fine linjer og reducere rynker. Der vil i forbindelse med behandlingen blive brugt et aktivt serum som smøres på huden. Behandlingen kræver ikke lokalbedøvelse. Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm. Dette aftager i løbet af ca. 4 timer og er helt væk efter 12 – 18 timer. Allerede under behandlingen kan der ses en umiddelbar effekt – og denne er optimal dagen efter behandlingen.

Ønsker man at fastholde effekten kan det anbefales at behandlingen gentages hver 6-8 uge. Rejuvenation behandlingerne giver en kompleks og flottere overflade, og rigtig mange oplever en positiv effekt på pigment forandringer.Behandling af Acne ar

Målet med behandlingen af akne ar med SkinPen, er at nedbryde arrene, og derved stimulere den underliggende hud til at producere nyt kollagent væv. Her vil vi oftest arbejde med en nåledybde på 1.5 mm, og der vil derfor være behov for at bruge bedøvende cremer. Der vil i forbindelse med behandlingen blive brugt en creme med en desinficerende effekt, denne vil du få med hjem til brug mellem behandlingerne.

Behandling af akne ar laves altid i serier af min. 4 behandlinger med minimum en måned mellem behandlingerne.

Huden vil efter behandlingen være rød og hævet – en reaktion som vil forsvinde i løbet af 1 døgns tid.

Man vil allerede efter første behandling kunne se en effekt – men den maksimale effekt vil først være til stede efter 4-6 behandlinger. Ikke alle vil kunne få fjernet arrene helt, men man vil minimere synligheden af disse væsentligt.

Billederne her er før og efter billeder på kurforløb med SkinPen behandlinger. Der er lavet 6 behandlinger med 4 ugers mellemrum. Resultaterne taler for sig selv.Behandlingen indeholder;

Hudanalyse, Afslappende effektfuld dobbelt og dybdevirkende afrensning, en fuldstændig desinfektion af hele ansigtet. SkinPen højteknologisk behandling i hele ansigtet, specifikt tilpasset de mest krævende områder, med et dybdevirkende serum individuelt tilpasset målet med behandlingen, herefter en beroligende maske.

Til sidst afsluttes med serum, dagcreme og solbeskyttelse tilpasset din hudtype og tilstand.

SkinPen behandlinger koster kr. 995,-

Ved køb af tre behandlinger første gang – får du den 4. gratis og sparer derved kr. 995.- hele 25 % af dit samlede kurforløb.Behandling af strækmærker

Målet med behandling af strækmærker med Skinpen, er at nedbryde linjerne og stimulere den underliggende hud til ny kollagen vækst. Her vil vi oftest arbejde med en nåledybde på 1.5 mm og der vil derfor være behov for at bruge lokal bedøvende creme.

Behandling af strækmærker laves altid i serier af min. 4 behandlinger med minimum en måned mellem behandlingerne.

Huden vil efter behandlingen være rød og hævet – en reaktion som vil forsvinde i løbet af 12 – 24 timer.

Man vil allerede efter første behandling kunne se en forbedret effekt – men den maksimale effekt vil først være til stede efter 4 - 6 behandlinger.

Realistisk og anatomisk set vil man aldrig kunne fjerne strækmærkerne helt, men man vil kunne minimere synligheden og irritationen af demmeget væsentligt.