Manicure & Pedicure

Manicure & Pedicure

Mini Manicure

Behandlingen består af:
Hænderne sættes i et mælkebad hvor neglene blødgøres inden de skal være klar til at neglene bliver filet i facon, samt at neglebåndet bliver skubbet pænt på plads. Herefter poleres neglene op, og behandlingen afsluttes med Solar Oil og en dejlig håndcreme.

Behandlingen varer ca 30-45 min
249 kr.


Luksus Spa Manicure

Behandlingen består af et dejligt mælke håndbad, neglene files i facon samt neglebåndet skubbes pænt på plads. Herefter poleres neglene op så de skinner super flot. Derefter exfolieres hænderne, så de døde hudceller kan blive fjernet, efterfulgt af en dejlig fugtgivende og opfriskende maske, samtidig med at hænder og arme masseres. Behandlingen afsluttes med en plejende hånd creme samt solar oil.

549 kr.


Pedicure

Neglebånd skubbes tilbage så negle pladen synes større og sundere, herefter files neglene i facon. Behandlingen afsluttes med fodcreme og solar oil.

299 kr.


Luksus Spa Pedicure

Behandlingen starter med et lækkert fodbad. Negle files i facon, neglebånd skubbes pænt tilbage, og neglepladerne poleres op, så de skinner. Eksfoliering af fødder og lægge for at fjerne de døde hudceller.

Den hårde hud behandles, hvor det højt koncentrerede A.H. A frugtsyre blødgør selv den tykkeste hårde hud, og overskydende hud files væk. Der lægges en fod- og lægmaske, som giver en genopbyggende pleje. Fødder og lægge masseres og behandlingen afsluttes med fodcreme og solar oil.

599 kr.