Eyelash extensions

Eyelash extensions

Spar tid hver morgen, og hver gang du ellers skal ud ad døren med vippe extensions. Vippe extensions giver dig lange, fyldige øjenvipper. Her på siden kan du se, hvilke typer vippe extensions vi udfører, og hvad de koster.

Du kan også læse mere om vores baggrund for at kunne give dig en professionel behandling, hvordan behandlingen foregår, hvor tit den skal gentages, om vippebuk/lash lift og mange andre vigtige informationer, der kan gøre dig helt tryg. Kom ind i Klinik Dandanell i Roskilde og gå ud igen med smukke dådyrøjne, som ingen kan stå for.Extensions Tid Pris
Nyt sæt (Faux mink) 90-120 minutter 1000 kr
Lille opfyldnig (Faux mink) 60 minutter 550 kr
Stor opfyldning (Faux mink) 90 minutter 650 kr
Nyt sæt (Faux mink lite) 90-120 minutter 1200 kr
Lille opfyldnig (Faux mink lite) 60 minutter 595 kr
Stor opfyldning (Faux mink lite) 90 minutter 695 kr
Volume 2D - 6D nyt sæt 120-180 minutter 1395 kr
Volume Lille opfyldning 60 minutter 650 kr
Volume Stor opfyldning 90 minutter 750 kr
Volume Xl opfyldning 120 minutter 899 kr
Aftagning af buketter 30 minutter 299 kr
Aftagning af singlelash 15 minutter 150 kr
Aftagning singlelash(Fra andet sted) 20 minutter 199 kr


Hvad er vippe extensions?

Vippe extensions – eller eyelash extensions som de også kaldes – er en forlængelse af dine egen øjenvipper. Vipperne føles og ligner dine egne naturlige vipper, så der er ingen unaturlig overgang. Efter endt behandling vil det se ud som om, du fra naturens side har lange, fyldige øjenvipper.Eyelash extensions hos Klinik Dandanell

Alt vores personale hos Klinik Dandanell, der har med vippe extensions at gøre, er uddannet på Lash Bar Academy, som er Skandinaviens første og største uddannelsessted, når det gælder vippeteknikker. Så hos os er du sikret en professionel behandling.

Extensions sættes én efter én på dine egne vipper, mens du ligger med lukkede øjne på en dejlig varm briks under et tæppe. Du har fugtgivende eye patch på under hele forløbet.

Behandlingen varer 1½ til 2 timer, og på grund af den trygge og afslappende atmosfære sker det måske, at du falder i søvn. Når behandlingen er færdig vil du vågne op med øjne, der er som taget ud af en drøm.

Vi bruger Mink vippe extensions eller Faux Mink lite, og vi bruger som udgangspunkt den mest holdbare godkendte lim, der er på markedet.

Husk at komme uden makeup på øjne og vipper, når du skal have vippe extensions. Det tager tid at fjerne makeuppen, og det betyder, at der er mindre tid til at sætte extensions, hvilket igen betyder, at du får færre extensions.Hvor længe holder eyelash extensions?

Hvor længe dine extensions holder, afhænger bl.a. af, hvordan du behandler dem. Bruger du eksempelvis en oliefri makeupfjerner, vil holdbarheden være længere, da olie blødgør limen på vipperne, og får dem til at falde af.

Du bør ikke bruge vippebukker på dine extensions, og du bør kun bruge mascara, som er egnet til extensions, hvis du vil bevare dine extensions længst muligt.

Løber dine øjne i vand, bruger du kontaktlinser, eller træner du meget kan det forringe holdbarheden. De kunstige vipper falder naturligvis også med af, når dine naturlige vipper afstødes.

For det meste kan ekstensions holde op til 8 uger, men en opfyldning efter 3-4 uger er anbefalelsesværdigt for det flotteste resultat.Hvordan fjerner man vippe extensions?

Du bør aldrig selv gå i gang med at rive dine vippe extensions af. Kom i stedet forbi, og lad os klare det professionelt. Det tager kun 15-30 minutter, og prisen er overkommelig.Kan man bade med vippe extensions?

Du kan både bade, træne, opholde dig i solen og gå i sauna med vippe extensions. Dog bør du altid vente 24 timer efter endt behandling, da limen skal have tid til at hærde.Vippebuk – lash lift

Foretrækker du en mere naturlig måde at forlænge dine vipper på, tilbyder vi også vippebuk/lahs lift.

Det er en metode, hvor dine øjenvipper bliver løftet forsigtigt op ved hjælp af silikonepads, som lægges på dine øvre øjenlåg. Vipperne fæstnes med en vandbaseret gel, påføres Lift permgel i 10 minutter, som efterfølgende neutraliseres. Vipperne frigøres til sidst fra silikonen og renses for gel.

Det er en skånsom og behagelig metode, der giver dig flotte, fyldige vipper med et perfekt buk.