Ansigtsbehandling


Ansigtsbehandling

Forkæl dig selv eller én du holder af med en ansigtsbehandling. En ansigtsbehandling er afstressende, godt for huden, blodcirkulationen og velværet. En ansigtsbehandling er ikke bare en ansigtsbehandling. En ansigtsbehandling kan holde din hud ung, hele den og/eller rense den – afhængig af, hvad din ansigtshud har brug for.

Hos Dandanell har vi derfor mange forskellige typer ansigtsbehandlinger, du kan vælge imellem. Er du i tvivl, så kom ind og få en snak med os i vores hyggelige omgivelser i Roskilde, og bestil en tid. Alle vores behandlere er uddannede i de nyeste metoder, så de kan give dig en professionel behandling.Hvilken ansigtsbehandling skal jeg vælge?

Vi tager altid udgangspunkt i din huds behov. For at kunne afdække dem foretager vi en hudanalyse, så din hud kan får lige præcis den behandling, som den behøver og fortjener.

Dette gælder dog ikke vores quick-behandling, som er beregnet til, at du kan få en hurtig, men velværeforhøjende behandling af din ansigtshud i hverdagen.

Den klassiske ansigtsbehandling

Vores klassiske velværebehandling er et populært valg. En time hvor du kan slappe af under vores kyndige hænder med massage, dybderens, ansigtsmaske og en afsluttende pleje. Alt sammen foretaget ud fra din hudtype og dens behov.

En lidt mindre udgave af denne behandling udfører vi også på teenagere og endda til en fordelagtig pris, hvor alle kan være med. Denne behandling ville være en oplagt gaveidé.Luksusbehandlinger

En anden oplagt gaveidé er vores luksus ansigtsbehandlinger. Alle vores ansigtsbehandlinger er luksus, men disse behandlinger er euforisk forkælelse på en kedelig hverdag.

Hos Dandanell kan du få den luksuriøse ansigtsbehandling, der er en overbygning af den klassiske velværebehandling, men du kan også gå et trin videre og få en prinse-/prinsessebehandling eller en konge-/dronningebehandling, der ud over den klassiske ansigtsbehandling bl.a. består af hovedbundsmassage, retning af bryn med mere. Konge-/dronningebehandlingen indeholder derforuden også diamantslibning af din hud.

Hvad er diamantslibning af huden?

Diamantslibning er en effektiv behandling, som fjerner det yderste, tørre lag hud. Det sætter gang i produktionen af collagen og giver en smidig, glat hud med en ungdommelig, smuk glød.

Behandlingen reducerer endvidere rynker, forstørrede porer, pigmentering, ar og acne.Acne behandling

Har du tendens til acne kan du hos Dandanell få en decideret acne behandling, hvor du ikke alene får ansigtsrens, peeling, diamantslibning og booster mod acne og fedtet, uren hud. Du får også råd og vejledning til, hvordan du skal pleje huden derhjemme.

Anti-Age behandling

Endelig har vi også behandlingen til dig, hvor alderen så småt er begyndt at vise sine små tegn i dit ansigt. Denne behandling opstrammer huden og genskaber elastin- og collagenindholdet i huden.Produkter af højeste kvalitet

Alle de produkter vi bruger i vores behandling af din ansigtshud er Exuviance og Green peel, som er nogle af de bedste produkter på markedet.Klassisk velvære behandling (Ca. 60 minutter)

Denne behandling består af;
ansigtsrens, hudanalyse, frugtsyre, ansigts massage eller dybderens, samt ansigtsmaske, med afsluttende pleje.

Pris 549 kr.

Luksus ansigts behandling (Ca. 90 minutter)

Denne luksuriøse ansigtsbehandling bygger ovenpå den klassiske behandling, og afrenser både ansigt samt decolte* over 2 gange for at sikre at huden afrenses bedst muligt. efter hudtype

Behandlingen består af hudanalyse, frugtsyre, dybderens og en lang og beroligende massage af både ansigtet, decolte og hovedbunds massage. Dertil følger der en dejlig maske samt pleje til både ansigtet og decolte efter hudtype og behov.

Pris 699 kr.Teenage behandling (Under 19 år) (Ca. 45 minutter)

En behandling der indeholder mange af de samme fordele som den Klassiske velvære behandling, men til en fordelagtig pris for personer under 19. Rens af ansigt, hudanalyse, frugtsyre, dybderens samt maske og afsluttende pleje.

449 kr.

Quick-behandling (Ca. 30 minutter)

En lettere og hurtigere behandling end den klassiske velvære behandling. Indeholder ansigtsrens, frugtsyre/peeling samt afsluttende ansigtspleje.

299 kr.

Frugtsyre klippekort 5 klip 1250 kr.Prins / Prinsesse Behandling

Bliv forkælet som en rigtig prinsesse, behandling består af: Ansigtsrens, Hudanalyse, Frugtsyre Peeling, Dypderens, Ansigts Massage og hovedbunds massage, Ret af bryn, Booster mod rynker / eller Acne, Maske og afslutende pleje

799 kr.

Konge / Dronning Behandling

Bliv forkælet som en ægte Dronning, denne rene luksus behandling er til dig som ønsker at komme helt i bund, og trænger til at selv forkælelse. Behandlingen Består af : Ansigtsrens, Hudanalyse, Frugtsyre Peeling, Dypderens , Diamantslibning, Ansigt og Decolte Massage samt en lækker hovedbunds massage, Ret og farve af Bryn og Vipper, Sluttes af med en lækker fugtgivende Oxygen Behandling som mætter huden med masser af fugt

1.299 kr.Acne Behandling

Er du en af dem der døjer med fedtet, uren hud, eller har tendens til acne, så er denne behandling lige noget for dig. Behandlingen består af: Ansigtsrens 2 gange af huden, Hudanalyse og rådgivning til at pleje huden derhjemme, Frugtsyre Peeling, Dypderens, Diamantslibning, Booster mod Acne/ fedtet hud, samt afslutende pleje

799 kr.

Anti-Age Behandling

Denne behandling er egnet til dig som har en tør, mindre tør hud, og er begyndt eller har fået tørhedslinjer eller begyndende rynker, som trænger til stimulering og opstramning i huden. Behandlingen består af : Ansigtsrens, Hudanalyse, Skinpen Behandling samt afsluttes behandlingen med Oxygen Behandling som nærer og giver huden den elastin og collagen opbygning som man med tiden taber.

1.199 kr.Tillæg

Frugtsyre på hals område 149 kr
Guld maske 99 kr.
Øjen maske 75 kr.
Booster mod rynker eller acne 75 kr.
Farvning af vipper eller bryn 100 kr.
Diamantslining 249 kr
Hovedpunds massage 75 kr