Akryl & Gele

Akryl & Gele

 

Akryl & Gele Naturlig

Behandling Pris
Forstærkning 650 kr
Forlængelse 700 kr
Forlængelse + Shellac 899 kr
Opfyldning af negle fra 650 kr


Franske

Behandling Pris
Forstærkning 750 kr
Forlængelse 850 kr
Reparation af negl 75 kr

Husk!

Akryl & gele er lige holdbart, da de begge er lavet på de samme kemiske formel.

Man kan ikke se forskel udseendemæssigt på gele og akryl

Alle negle er ikke ens, vi har forskellige negle,samt forskellige måder og bruge hænder på i hverdagen, nogen gange fungere et produkt bedre for en end den anden, og omvendt. Men passer man på sine negle kan de holder mange uger før de skal have en opfyldning
Hos klinik Dandanell kan du vælge mellem 3 forskellige behandlinger

1 AKRYL
2 BRISA GELE
3 BRISA LITE


1 CND Akryl


Et væske og pulver system, som er det ældste system inden for negleverdenen. Akrylen er mere hård i det, og er 24 timer om at gennemhærde 100 %, derfor er hjemmeplejen også super vigtig, for at få den bedste holdbarhed.

Akrylen kan opløses nemt med acetone, i forhold til gelen som skal files væk. Man siger akryl er det stærkeste system, og den er ca. 8 gange stærkere end naturneglen.

2 CND Brisa Gele


En allergivenlig og lugtfri gele, der ikke indeholder formaldehyd, rene akrylater og glutaraldehyd. Gele er det mest brugte system i Danmark. Den skal ind i en UV lampe for at tørre, samt files af når det skal fjernes.

Man siger gele er 6 gange stærkere end ens naturnegl, og den er super god til dem som lider meget af allergi.

3 CND Brisa Lite Gele


Brisa lite, er et nyere system, som er blevet lavet til shellac som en mini forstærker

Den skal i en UV lampe for at tørre. Fordelen ved Brisa lite er at den kan opløses af med acetone/ shellac remover, så man ikke behøver at file, så neglene ikke tager skade.

Pleje og behandling af negle

  • Neglene må ikke bruges som redskab (til fx brug af og åbne en sodavands dåse) Eller ( brug af neglene til at åbne papkasser)
  • Man skal bruge Solar olie 2-3 gange dagligt for at gøre neglene fleksible, smidig over for stød og slag og fugtige
  • Brug af en god hånd crem dagligt
  • Få opfyldt dine negle med max 4-5 ugers mellemrum, for der ikke kommer overbalance på neglene så de nemmer kan knække eller komme til skade


Ordforklaring:Forlængelse:

Til dig der ønsker at få lange flotte negle. Man bestemmer selv længden (anbefales dog max 1/3 del af naturneglen for at undgå overvægt og tilvendelse af neglene).

Forstærkning:

Til dig der ønsker at forstærke dine naturlige negle.

Mini opfyldning:

Noget af produktet files af, hvis det er løftet eller er vokset meget ud. Neglene files i facon så de er tynde og flotte igen.

Stor opfyldning:

En større opfyldning, hvor man filer meget af produktet, opfylder neglene igen, samt evt. rykker den franske hvide kant, hvor der støbes en ny fransk kant, eller afsluttes med en ny shellak farve (dette gælder næsten for et nyt sæt negle, ca. pris som en forstærkning).